START introductie weekend 2018

Ben jij een aankomende student(e) economie, fiscale economie of volg je het Mr.drs.-programma aan de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit?

Dan mag jij dit weekend niet missen!

Ieder jaar organiseert de Economische Faculteitsvereniging Rotterdam (EFR), de officiële studievereniging van de ESE, in samenwerking met de Erasmus School of Economics, het introductieweekend voor alle aankomende studenten. Hier zullen jullie nog voor het begin van de Eurekaweek en het studiejaar in aanraking komen met jullie aanstaande studiegenoten, je studievereniging en de sfeer van het studentenleven in Rotterdam. Het introductieweekend is een weekend zonder verplichtingen, vol plezier, leuke activiteiten overdag en ’s avonds mooie feesten. Ook bieden we de mogelijkheid aan om meer te weten te komen over je studie, je medestudenten en je studievereniging. Hier moet je dus bij zijn!

WIE?
Het weekend is voor aankomend eerstejaars studenten aan de Erasmus School of Economics en wordt georganiseerd door de Startcommissie van de Economische Faculteitsverenging Rotterdam (EFR).
De Startcommissie bestaat uit eerstejaars studenten die vorig jaar ook op het Startweekend zijn geweest en die zeer gemotiveerd en enthousiast zijn er dit jaar wéér een onvergetelijk weekend van te maken!

WANNEER?

Het Startweekend zal dit jaar plaatsvinden van 17 t/m 19 augustus, het weekend voor de Eurekaweek. Vrijdag 17 augustus zal er verzameld worden op de universiteit en na een dag lang de stad, de universiteit en de faculteit te leren kennen zal er worden afgereisd naar een mooie locatie in het oosten van Nederland! Op zondag 19 augustus zal je in de middag weer terug zijn in Rotterdam! 

Het weekend kost 75 euro. Hierin zijn twee overnachtingen, ontbijt, lunch, diners en een prachtige, onbetaalbare ervaring bij inbegrepen die je niet snel zult vergeten!

VRAGEN?

Heb je vragen over het Startweekend? Schroom niet om een mailtje te sturen naar start@efr.nl of bel 010-4081147!

Foto's van de editite van 2016 & 2017 zijn hier & hier terug te vinden!

Back to top
Cancel