START introductie weekend 2019

Ben jij een aankomende student(e) economie, fiscale economie of volg je het Mr.drs.-programma aan de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit? Kan jij niet wachten om je studententijd te starten, je toekomstige studiegenoten te leren kennen, en houd jij van gezelligheid?

Dan mag jij dit weekend niet missen!

Ieder jaar organiseert de Economische Faculteitsvereniging Rotterdam (EFR), de officiële studievereniging van de ESE, in samenwerking met de Erasmus School of Economics, het introductieweekend voor alle aankomende studenten. Hier zullen jullie nog voor het begin van de Eurekaweek en het studiejaar in aanraking komen met jullie aanstaande studiegenoten, je studievereniging en de sfeer van het studentenleven in Rotterdam. Het introductieweekend is een weekend zonder verplichtingen, vol plezier, leuke activiteiten overdag en ’s avonds mooie feesten. Ook bieden we de mogelijkheid aan om meer te weten te komen over je studie, je medestudenten en je studievereniging. Hier moet je dus bij zijn!

WIE?
Het weekend is voor aankomend eerstejaars studenten aan de Erasmus School of Economics en wordt georganiseerd door de Startcommissie van de Economische Faculteitsverenging Rotterdam (EFR).
De Startcommissie bestaat uit eerstejaars studenten die vorig jaar ook op het Startweekend zijn geweest en die zeer gemotiveerd en enthousiast zijn er dit jaar wéér een onvergetelijk weekend van te maken!

WANNEER?

Het Startweekend zal dit jaar plaatsvinden van 16 t/m 18 augustus, het weekend voor de Eurekaweek. Vrijdag 16 augustus beginnen we met het verkennen van de allermooiste rotstad die er is (Rotterdam natuurlijk). Hierna maken we een mooie busreis naar een andere locatie in Nederland waar we de rest van het weekend zullen verblijven. Op zondag rijden we terug naar Rotterdam en zal je begin van de middag weer terug zijn.

Voor slechts 75 euro kan jij deel uitmaken van dit legendarische weekend! Hierin zijn twee overnachtingen, ontbijt, lunch, diners en een prachtige, onbetaalbare ervaring bij inbegrepen!

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus zorg dat je er bij bent en meld je aan!

VRAGEN?

Heb je nog vragen? Wij helpen je natuurlijk graag! Stuur ons een mail op start@efr.nl of bel 010-4081147

Foto's van de editite van 2016 & 2017 zijn hier & hier terug te vinden!

Back to top
Cancel