START introductieweekend 2022

Ben jij een aankomende student(e) economie, fiscale economie of volg je het Mr.drs.-programma aan de Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit? Kan jij niet wachten om je studententijd te starten, je toekomstige studiegenoten te leren kennen, en houd jij van gezelligheid?

Dan mag jij dit weekend niet missen!

Ieder jaar organiseert de Economische Faculteitsvereniging Rotterdam (EFR), de officiële studievereniging van de ESE, in samenwerking met de Erasmus School of Economics, het introductieweekend voor alle aankomende studenten. Hier zullen jullie nog voor het begin van de Eurekaweek en het studiejaar in aanraking komen met jullie aanstaande studiegenoten, je studievereniging en de sfeer van het studentenleven in Rotterdam. Het introductieweekend is een weekend zonder verplichtingen, vol plezier, leuke activiteiten overdag en ’s avonds leuke feestjes. Ook bieden we de mogelijkheid aan om meer te weten te komen over je studie, je medestudenten en je studievereniging. Hier moet je dus bij zijn!

WIE?
Het weekend is voor aankomend eerstejaars studenten aan de Erasmus School of Economics en wordt georganiseerd door de Startcommissie van EFR.
De Startcommissie bestaat uit gemotiveerde eerstejaars studenten die er zin in hebben om het weekend onvergetelijk te maken!

WANNEER?
Het Startweekend zal dit jaar plaatsvinden van 12 t/m 14 augustus, het weekend voor de Eurekaweek. Vrijdag 12 augustus beginnen we met het verkennen van de allermooiste rotstad die er is (Rotterdam natuurlijk). Hierna maken we een mooie busreis naar een andere locatie in Nederland waar we de rest van het weekend zullen verblijven. Op zondag rijden we terug naar Rotterdam en zal je begin van de middag weer terug zijn.

Voor slechts 78 euro kan jij deel uitmaken van dit legendarische weekend! Hierin zijn twee overnachtingen, ontbijt, lunch, diners, een nog geheime activiteit en een prachtige, onbetaalbare ervaring bij inbegrepen!

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus zorg dat je er bij bent en meld je aan!

VRAGEN?
Heb je nog vragen? Wij helpen je natuurlijk graag! Stuur ons een mail op start@efr.nl of bel 010-4081147

Back to top
Cancel